Yritys

Access Home Electronics Oy

Postiosoite: Åkerlundinkatu 11 A 33100 Tampere

Käyntiosoite: Teollisuustie 1

36760 Luopioinen

0207 969480, myynti@kotihalytin.fi

Nyt on kodin, mökin tai muun omaisuuden suojaaminen todella helppoa niin murtoja, tulipaloa, ilkivaltaa, vesivahinkoa kuin jäätymistäkin vastaan.

Olemme suomalainen perheyritys, ja olemme toimittaneet tuhansiin koteihin, mökkeihin ja yrityksiin turvalaitteita vuodesta 2007. Tuotamme helppokäyttöisiä ja huolettomia kodin hälytyslaitteita, joissa ei ole kuukausimaksua. Laitteet ovat täysin valmiiksi ohjelmoituja, GSM-pohjaisia, langattomia ja soveltuvat omakotitaloihin, pari-, rivi- ja kerrostaloihin, mökeille, pienyrityksiin, asuntovaunuihin, veneisiin jne. Kotihälytinpakettien ilmaisimet on erittäin helppo asentaa ja hälytin on heti käyttövalmis. Laitteemme ovat omiasi ostohetkestä lähtien ja valmiita käyttöä varten. Aseta SIM-kortti, laita latauslaite pistorasiaan, näppäile puhelinnumero ja kiinnitä ilmaisimet paikoilleen - nyt hälytin on asennettu. Käyttö tapahtuu käyttöpaneelilla ,kauko-ohjaimella tai Alarm4Home-sovelluksella (Android ja iPhone). Siksi laite soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Kun hankit Kotihälyttimen, voit saada merkittäviä alennuksia kotivakuutuksestasi! Laitteen takaisinmaksuaika on lyhyt.

Jos tarvitset asennuksessa tai käytössä apua, voit soittaa meille ( 0207 969480 ) tai lähettää sähköpostia ( myynti@kotihalytin.fi ). Tekninen tukemme palvelee sinua arkisin klo 8-16.00. Saat aina henkilökohtaisen palvelun, suomenkielellä.

Paras tapa suojata omaisuutesi on hankkia murtohälytinjärjestelmä!

98% varkaista pakenee välittömästi, kun hälytyssireeni alkaa soida.

"Nyt voin tuntea mielenrauhaa,
kun kotimme on suojattu Kotihälytin -laitteilla.
Asensin ne itse ja vaivattomasti.”


- Hanna 26v.
“Voimme nukkua yömme rauhallisesti, sillä nyt myös
mökkimme ja veneemme ovat suojattuja.
Kotihälytin -laitteita on myös lasten helppo käyttää.”


- Pertti, 37v.