KOTIHÄLYTINPAKETTI PLATINUM ESIASENNETTUNA!

KOTIHÄLYTINPAKETTI PLATINUM ESIASENNETTUNA!
Tuotekoodi: EH-PLATINUM-SECU-ASENNETTU
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 684,00€ 536,00€
Säästät: 148,00€ Tai: 22%
Veroton: 432,26€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Osamaksulla 14,90e/kk! Ei korkoa eikä kuluja!

 

Platinum-sarjan hälyttimet ovat aitoja suomenkielisellä käyttöliittymällä varustettuja kodin ja ihmisten turvajärjestelmiä. Tuotekehitystyö on aloitettu vuonna 2007, tavoitteena että järjestelmän käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Platinum tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia ilmaisimia ja varoittimia, ja niitä voi erittäin helposti lisätä jälkeenpäin laitteistoon, mikäli tarpeet muuttuvat. Platinum-hälytin on siis joustava ja laajennettavissa. 

 

Päivittäinen käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi niin että koko perheen, myös lasten, on todella helppoa käyttää hälytintä. Jos Platinum-hälyttimeen yhdistää koodi- tai sormenjälkilukkomme, niin aina kun ulko-ovi avataan, lukko ottaa automaattisesti valvonnan pois päältä. Silloin hälytinlaitteisto toimii täysin huomaamatta aina taustalla. Hälytintä voi ohjata myös mukana tulevilla kauko-ohjaimilla tai ilmaisella sovelluksella omalla puhelimella. 

 

Hankkiessasi Platinum hälyttimen sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään kuukausimaksulliseen hälytysvalvontaan. Silloin voit ottaa itse vastaa hälytysviestit ja/tai puhelut ja maksat vain sim-kortin kulut, jotka ovat halvimmillaan n. 10e/vuodessa (esim. prepaid-liittymät ja jotkin laitenetti liittymät).

Platinum hälytin on kuitenkin myös haluttaessa mahdollista yhdistää Securitaksen vartionnin piiriin. Paketin mukana tulee ohjeet ja Securitaksen hinnasto. (1.10.2019 tilanne: 26,50€/kk)


Sisältö:

-Kotihälytinkeskusyksikkö EH-PLATINUM-SECU

-4 kpl haluamiasi ilmaisimia; liikeilmaisimia ja/tai ovi-ilmaisimia

-kaksi kauko-ohjainta, 5kpl varoitustarroja, virtalähde, sisäänrakennettu ladattava Ni-MH akku ja paristot kaikkiin ilmaisimiin.

-Suomenkielinen käyttöohje 

 

Voit maksaa esiohjelmoidun hälytinpakettisi osamaksulla 14,90€/kk 36 kuukauden ajan tai kertahinnalla 536,40e.

Mikäli haluat maksaa osamaksulla, ole yhteydessä myyntiimme: 0207 969480 tai myynti@kotihalytin.fi. 

Käymme läpi tilausvaiheessa kaikki kotisi suojaukseen liittyvät yksityiskohdat. Muokkaamme kaikki pakettisi asetukset (puhelinnumerot, salasanat yms) käyttövalmiiksi, asennamme sim-kortin ja toimitamme kaiken selkeässä paketissa. Kun paketti saapuu sinulle postitse, liität vain keskusyksikön pistorasiaan ja ruuvaat ilmaisimet paikalleen.

Ilmaisimia ja kauko-ohjaimia on mahdollista lisätä pakettiin enemmänkin; vaikutus kuukausihintaan on n. 1e/kk riippuen tuotteesta.

 

Ominaisuudet

Suomenkielinen käyttöliittymä ja ääniopastus
Päälle/pois kauko-ohjaimella, integroidulla käyttönäppäimistöllä tai SMS tekstiviestillä/sovelluksella.
Hälyttää tehokkaalla sisäänrakennetulla sireenillä.
Lähettää hälytyksestä tekstiviestin ja/tai soittaa puhelimeen. (enintään 4 numeroon)
**Securitas yhteensopiva: Voit halutessasi liittää tämän laitteen Securitaksen hälytyskeskuspalveluiden piiriin**
Varoitustarrat postilaatikkoon, oviin ja ikkunoihin
Etäohjaus GSM puhelimella

Kuorivalvonta, eli ns. yötila, jolloin liikeilmaisimet eivät ole aktiivisina; asunnossa voi liikkua vapaasti, mutta ovien avaus aiheuttaa hälytyksen.

Kantomatka keskusyksikön ja ilmaisimien välillä on ilman esteitä n.50m, keskimääräinen kantomatka seinien läpi n.30m. Kantomatkaa on mahdollisuus lisätä signaalinvahvistimella.

Laitteistoa on helppo laajentaa myöhemmin ilmenevien tarpeiden mukaan.

Järjestelmällä on vuoden takuu
Toimii kaikilla SIM-korteilla, asennuksen mukana tulee sim-kortti.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: