KOODILUKKO EH-LP-905

KOODILUKKO EH-LP-905
Tuotekoodi: EH-LP-905
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 329,00€ 229,00€
Säästät: 100,00€ Tai: 30%
Veroton: 184,68€

Vaihtoehdot


* Lukon kätisyys:

* Vanha lukkorunko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Koodilukko

Koodinäppäimistöllä varustettu HighTech-lukko EH-LP-905, hopea (avainohituksella), PLATINUM Kotihälytin yhteensopiva.

Tämä Huipputeknologinen Birkegaarden lukko voi taltioida yhteensä 10 eri koodia koodilukkokäyttöön. Lukko toimitetaan sekä sisä-, että ulkoyksiköllä, ja ne korvaavat vanhan lukon avain- ja kahvaosuuden kokonaisuudessaan. Lukkoa voidaan käyttää olemassa olevalla lukkorungolla, kun oveen asennetaan mukana tuleva murtosuojarauta. Vaihtoehtoisesti olemassa oleva lukkorunko voidaan vaihtaa hätäpoistumistie-lukkorungoksi, jolloin murtosuojarautaa ei tarvita.

Lukkoa voidaan operoida sekä sisä-, että ulkopuolelta ja se voidaan helposti liittää osaksi langatonta Kotihälytin-hälytysjärjestelmää siten, että hälytin aktivoituu automaattisesti hälytystilaan poistuttaessa ja vastaavasti siirtyy lepotilaan tultaessa sisään. Lukko ei tarvitse kaapelointia, vaan toimii täysin langattomasti.

Lukko on erittäin helppo ohjelmoida vastaamaan käyttötarpeitasi ja koko perheen erittäin helppo käyttää.

Tämän lukon ominaisuudet kattavat kaikki nykyiset vakuutusvaatimukset ja se on erittäin helppo ja turvallinen käyttää, siitä pitävät niin aikuiset kuin lapset.

EH-LP-905 on oikea valinta, kun arvostat avainohitusmahdollisuutta, jokapäiväistä mielenrauhaa, huippumuotoilua ja optimaalista käyttömukavuutta.

Katso Youtuben videolinkit

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: