SORMENJÄLKILUKKO EH-LP-808A

SORMENJÄLKILUKKO EH-LP-808A
Tuotekoodi: EH-LP-808A
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 699,00€ 399,00€
Säästät: 300,00€ Tai: 43%
Veroton: 321,77€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Sormenjälkilukko

Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A, hopea, design-tuote (koodinäppäimistö- ja avainohituksella), PLATINUM Kotihälytin yhteensopiva, Desingit® upea muotoilu.

EH-LP-808A lukko on Desingit® suunnittelema. Desingit® on tanskalaisen huippumuotoilun uranuurtaja, jonka suunnittelemia tuotemerkkejä ovat mm. Bang & Olufsen, Georg Jensen ja Stelton.

Tämä Huipputeknologinen Birkegaarden lukko voi taltioida yhteensä 99 sormenjälkeä eli kotisovelluksissa useiden henkilöiden useat eri sormenjäljet. Lisäksi siihen voidaan taltioida vaihtoehtoiseksi tai lisä avausmahdollisuudeksi 99 eri koodia koodilukkokäyttöön. Lukko toimitetaan sekä sisä-, että ulkoyksiköllä, ja ne korvaavat vanhan lukon avain- ja kahvaosuuden kokonaisuudessaan. Lukkoa voidaan operoida sekä sisä-, että ulkopuolelta ja se voidaan helposti liittää osaksi langatonta Kotihälytin-hälytysjärjestelmää siten, että hälytin aktivoituu automaattisesti hälytystilaan poistuttaessa ja vastaavasti siirtyy lepotilaan tultaessa sisään. Lukko ei tarvitse kaapelointia, vaan toimii täysin langattomasti. Lukkoa voidaan käyttää olemassa olevalla lukkorungolla, kun oveen asennetaan mukana tuleva murtosuojarauta. Vaihtoehtoisesti olemassa oleva lukkorunko voidaan vaihtaa hätäpoistumistie-lukkorungoksi, jolloin murtosuojarautaa ei tarvita.Tämän lukon ominaisuudet kattavat kaikki nykyiset vakuutusvaatimukset ja se on erittäin helppo ja turvallinen käyttää, siitä pitävät niin aikuiset kuin lapset.

LP-808A on oikea valinta, kun arvostat jokapäiväistä mielenrauhaa, huippumuotoilua, avainohitusmahdollisuutta ja optimoitua käyttömukavuutta.

Lukon mukana tulee 5 avainta, joilla on myös mahdollista käyttää lukkoa.

 

Lukkojen erot: 

Koodilukko EH-LP905: 10 koodia (toiminnoiltaan sama kuin EH-LP908; vain ulkonäkö on erilainen)

Koodilukko EH-LP908: 10 koodia (toiminnoiltaan sama kuin EH-LP905; vain ulkonäkö on erilainen)

Sormenjälkilukko EH-LP808: 99 sormenjälkeä ja 99 koodia

 

Katso Youtuben videolinkit

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: